Avui: 09:00-14:00, 16:30-20:30 93 895 28 04 93 895 30 31 607 399 625

Història

Naixement de la Farmàcia de la Platja de Cubelles (1990)

La Farmàcia de la Platja de Cubelles va néixer el juny de 1990 en el Barri Marítim de Cubelles (Garraf), per la titular Montserrat López Ferrer. Trenta anys més tard, segueix al capdavant de la Farmàcia.

Farmàcia de la Platja de Cubelles

Des del principi es realitzen diversos serveis com Deshabituació Tabàquica, Control Cardiovascular, Fórmules Magistrals, Atenció Farmacèutica, Dermocosmètica i Campanyes Sanitàries. També es fan xerrades d’interès general per a la població com Fotoprotecció solar, Qualitats i característiques dermatològiques, Recomanacions i actuacions pel nadó i la mare, Automedicació i recomanacions en medicina natural...

Sistema Personalitzat de Dosificació (2010)

Els coneixements i la proximitat amb el client han estat pilars en que s'ha basat des de l'inici. D’acord amb aquesta filosofia de voler donar sempre el millor servei i professionalitat es va començar a oferir el Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD), un servei que permet millorar substancialment l’adherència al tractament amb la dosificació i seguiment personalitzat de la medicació.

Apoteca Natura, Grup Aboca (2015)

Amb el pas del temps es decideix donar un pas endavant i es reorienta per focalitzar-se en les persones, el respecte pel seu organisme i en el medi ambient en el que viu. És per això que la farmàcia s'especialitza en medicina natural i es decideix integrar-se dins de la xarxa internacional de farmàcies Apoteca Natura

Ortopèdia (2017)

Escoltant les necessitats de la població, va néixer la secció d'Ortopèdia, creant-se així l'actual Farmàcia-Ortopèdia de la Platja de Cubelles. Per poder treballar aquesta secció i adaptar-la als estàndards necessaris que demana el CatSalut, es va dur a terme una reforma integral de la farmàcia.

Interior Farmàcia de la Platja Cubelles


Preu