Avui: 09:00-14:00, 17:00-20:30 93 895 28 04 93 895 30 31 607 399 625
Temps de lectura 2 min.

Avantatges dels immobilitzadors en la rehabilitació de genoll

Una rehabilitació de genoll pot ser un procés molt llarg. El seu objectiu és la recuperació de la funcionalitat de l'articulació. És a dir, recuperar el to i la força muscular. També per restablir la movilitat del genoll, per així poder reincorporar-se a l'activitat habitual. Per això és necessari seguir de manera estricte les recomanacions del metge i fisioterapeuta; i començar quan abans la rehabilitació.

Les lesions de genoll són molt variades, depenent de quina part del genoll estigui afectada. Poden ser des de lesions de menisc, lesions de lligaments i tendons, dolor anterior del genoll, contromalacia rotuliana, fins artrosis o artritis, entre d'altres. En totes elles, són fonamentals els exercicis de rehabilitació de genoll per alleugerar el dolor i solucionar el problema.

A més, els immobilitzadors de genoll són una bona opció pels beneficis que ofereixen en la rehabilitació de genoll. Per un costat, permeten realitzar una mobilització precoç (cosa que amb una escaiola no es pot aconseguir, per exemple). A això se li suma que el pacient pot caminar amb ells i evitem que el genoll carregui molt de pes. També permeten que es pugui aplicar qualsevol tractament necessari per la rehabilitació de genoll des del primer dia. Tot això fa que evitem la rigidesa de la zona, alleguerem el dolor de genoll en repòs i també reduïm la por, ja que moltes vegades s'augmenta el risc de patir una nova lesió.

La rehabilitació de genoll és important començar-la quan abans

Amb els immobilitzadors de genoll podem començar la rehabilitació el més ràpid possible. Així prevenim la pèrdua de movilitat i força del genoll. A més, al estimular el flux sanguini de la zona amb els exercicis de rehabilitació s'accelera el procés de curació. I es prevé l'atrofia dels músculs. El nivell d'intesistat de la rehabilitació dependrà de la gravetat de la lesió.

I sobretot, la prevenció és clau: corretgir els moviments o activitats que puguin provocar una lesió de genoll, fer exercici físic (calentant i estirant abans i després) i vigilar el sobrepes.

On es pot ampliar la informació i poder comprar un immobilitzador de genoll?

Pots ampliar aquesta informació preguntant als nostres tècnics en ortopèdia que posem a la teva disposició tant en la Farmàcia-Ortopèdia de la Platja de Cubelles (C/ Mallorca 14, Cubelles) com en la nostra pàgina web

A més, pots comprar l'inmovilitzador de genoll i molts més productes ortopèdics tant físicament com en la nostra pàgina web, fent clic aquí.

Font: Orliman

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Preu