Avui: 09:00-14:00 h , 16:30-20:30 h 93 895 28 04 93 895 30 31 607 399 625

Ortopèdia

per Antonio Garcia Rubio
per Lluis Garcia López

Ajudes d'ortopèdia per a la vida diària

Som especialistes en productes d'ortèsi i ajudes tècniques. L'any 2017 vam fer una reforma integral de la farmàcia per incorporar aquesta nova secció, naixent així l’actual Farmàcia - Ortopèdia de la Platja de Cubelles

Disposem d’ajudes tècniques bàsiques o adaptades per millorar la qualitat de vida de les persones:

  • Mobilitat: cadires de rodes, caminadors, sabates postoperatòries, crosses...
  • Descans i prevenció: baranes abatibles, protectors, suports ajustables...
  • Esport: genolleres, faixes...
  • Neteja: elevadors de vàter, cadires amb inodor incorporat, seients abatibles...
  • Ajudes per menjar o vestir-se
  • Rehabilitació: pilotes de rehabilitació, bandes elàstiques...
  • Productes antiescares

Per a què serveixen?

Aquests accessoris ens ajuden a corretgir o evitar certes deformitats del sistema musculoesquelètic, així com poder realitzar un procés de rehabilitació eficaç. A més, ens facilita activitats de la vida diaria per persones que han patit algún tipus d'accident o  pateixen alguna dolència.

Beneficis

A la Farmàcia-Ortopèdia de la Platja de Cubelles ens encarreguem de que el pacient adquireixi l'accessori o producte que millor s'adapti a les seves necessitats, amb una atenció personalitzada. L'ús de material ortopèdic aporta beneficis com ajudar a prevenir lesions, contribuir a la rehabilitació i pal·liar deformitats que poden produïr-se al llarg de la vida.

Garantía

Sempre que adquireixi un producte en la farmàcia comptarà amb la nostra ajuda per resoldre qualsevol cas d’inconveniència o anomalia.

Financiació CatSalut

El Sistema Català de la Salut permet, en certs casos, finançar pròtesis externes, cadires de rodes i òrtesis. Han de ser prescrites per un metge especialista de la xarxa sanitària pública, que entregarà un document anomenat PAO (Prescripció d’Article Ortoprotètic). Entregant aquest document correctament omplert i firmat, la persona podrà retirar l’article de la farmàcia i haurà de pagar, si procedeix, la part que li correspongui (segons el catàleg aprovat).

En el nostre blog em creat una entrada explicant com funciona exactament la financiació dels articles ortoprotètics i què és exactament el PAO.

Lloguer

Oferim el servei d'alquiler de cadires de rodes, scooters elèctriques i crosses. Tots els nostres productes estan prèviament revisats pel seu correcte funcionament. Tant si ets de la comarca del Garraf com dels pobles pròxims a Cubelles (Cunit, Calafell, Segur de Calafell, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes...) pots apropar-te i llogar qualsevol d'aquests materials. Pots informa-te'n més en la secció de lloguer.

Catàlegs d'ortopèdia

Disposem d'una gran varietat de productes, tots ells de qualitat. Els podeu consultar en els següents catàlegs:

 Orliman  Ayudas Dinámicas  Prim