Avui obert: 10:00-14:00
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Ortopèdia

Som especialistes en productes d'ortèsi i ajudes tècniques. L'any 2017 vam fer una reforma integral de la farmàcia per incorporar aquesta nova secció, naixent així l’actual Farmàcia - Ortopèdia de la Platja de Cubelles

Ajudes per a la vida diària

Disposem d’ajudes tècniques bàsiques o adaptades per millorar la qualitat de vida de les persones. Ja siguin ajudes en la mobilitat (ex: cadires de rodes, caminadors, sabates postoperatòries, crosses...), en el descans i prevenció (ex: baranes abatibles, protectors, suports ajustables...), esport (ex: genolleres, faixes...), neteja (ex: elevadors de vàter, cadires amb inodor incorporat, seients abatibles...), ajudes per menjar o vestir-se, rehabilitació (ex: pilotes de rehabilitació, bandes elàstiques...) o productes antiescares

Lloguer

Oferim el servei d'alquiler de cadires de rodes i crosses. Tots els nostres productes estan prèviament revisats pel seu correcte funcionament. Tant si ets de la comarca del Garraf com dels pobles pròxims a Cubelles (Cunit, Calafell, Segur de Calafell, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes...) pots apropar-te i llogar qualsevol d'aquests materials. Pots informa-te més en la secció de lloguer.

Garantía

Sempre que adquireixi un producte en la farmàcia comptarà amb la nostra ajuda per resoldre qualsevol cas d’inconveniència o anomalia.

Financiació CatSalut

El Sistema Català de la Salut permet, en certs casos, finançar pròtesis externes, cadires de rodes i òrtesis. Han de ser prescrites per un metge especialista de la xarxa sanitària pública, que entregarà un document anomenat PAO (Prescripció d’Article Ortoprotètic). Entregant aquest document correctament omplert i firmat, la persona podrà retirar l’article de la farmàcia i haurà de pagar, si procedeix, la part que li correspongui (segons el catàleg aprovat).

Disposem d'una gran varietat de productes, tots ells de qualitat. Els podeu consultar en els següents catàlegs:

 Orliman  Ayudas Dinámicas  Prim 

No dubteu en consultar-nos.